Mano´s Foodstock Oy

Tuotevalikoima

Mano´s Kebab

kebab1_170x250
Mano’s kebab.
Valmistusaineet: jauheliha, kalkkunaliha, suola, vesi, mausteseos, lihaliemi

Mano´s Kebabviipale

kebab2_170x250

Mano’s kebabviipale.

Valmistusaineet: jauheliha, suola, vesi, mausteseos, lihaliemi

Mano´s Kanakebab

329px-doner_kebap_istanbul_20071026_170x250

Mano’s kanakebab.

Valmistusaineet: kana, suola, vesi, mausteseos

Broilerin rintafilee kuutio

broilerin20rintafilekuutio201020mm20brasil207877_170x250

Irtopakastettu, paahdettu ja maustettu broilerin rintafileekuutio.
Ainekset: broilerin paahdettu rintafileekuutio, vesi, muunneltu tapiokatärkkelys, perunatärkkelys, suola (1,5%), sokeri, dekstroosi, maltodekstriini, mausteet (pippuri, chili, paprika, kurkuma, kumina), mausteuutteet (sipuli, valkosipuli), kuivatut kasvikset (tomaatti, paprika, valkosipuli), kuivattu kasviproteiini (soija), hapettumisenestoaineet (E331, E301), säilöntäaine (E262ii), elintarvikevärit (E100, E160c), sakeuttamisaine (E415), hapettumisenestoaine (E339), arominvahvenne (E640).
Alkuperämaa: Thaimaa
M-erä: 4*2,5kg

Ravintosisältö / 100g

Energia kJ Energia kcal Proteiini g Hiilihydraatti g Rasva g
479 114 24,9 1,4 1

Broilerin sisäfilee

787120napoleon20filee

Irtopakastettuja ja paahdettuja broilerin Napoleonfileitä á 35-45g.

Valmistusaineet: Broilerin sisäfilee, vesi, maltodekstriini, suola 0,8%, dekstroosi, stabilointiaine E452, kovetettu kasviöljy.

Valmistus: kiertoilmauunissa (pakasteesta) 200 asteessa noin 10-15 min. Mikrossa (pakasteesta) noin 5 min.

Alkuperämaa: Brasilia

Myyntierä: 3 kg

Ravintosisältö / 100g
Energia kJ Energia kcal Proteiini g Hiilihydraatti g Rasva g
488 115 14 9,9 2,2

Broilerin rintafilee

-chicken-breast-fillets-tp_1389406075670814426f

Broilerin rintafilee raaka, blokkipakastettu, kalibroimaton. Suolaa 1,2 – 1,5%.

Alkuperämaa: Brasilia

Myyntierä: 8 * 2kg

Ravintosisältö / 100g
Energia kJ Energia kcal Proteiini g Hiilihydraatti g Rasva g
470 110 23,0 0 2,0

Katkarapu

shutterstock_124879861_170x250

Valmistusaineet: Katkarapu (Pandalus borealis), vesi (glaseeraus 10-15%), suola 1,5%.

Alkuperämaa: Islanti / Norja

Myyntierä: 4 * 2,5

Ravintosisältö / 100g
Energia kJ Energia kcal Proteiini g Hiilihydraatti g Rasva g
350 85 19,4 0,0 0,7

Maalaislankkuperunat

country_170x250

Kuorellinen maalaislankkuperuna. Koko 11 mm
Valmistusaineet: Peruna, kasviöljy.
Valmistus: Rasvakeittimessä 175 asteessa noin 3 minuuttia.
Alkuperämaa: Hollanti
Myyntierä: 5 * 2,5kg

Ravintosisältö / 100g
Energia kJ Energia kcal Proteiini g Hiilihydraatti g Rasva g
608 144 2,5 23,5 4,5

Tikkuperunat

744220tikkuperuna_170x250

Supersuosittu pitkä tikkuperuna. Rapeuden takaa ohuus, vain 7,5mm.
Valmistusaineet: Peruna, kasviöljy. Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään vehnää.
Valmistus: Paista jäiset tikkuperunat kuumassa öljyssä tai rasvassa 175 asteessa noin 2,5 minuuttia kunnes perunat ovat rapeita ja kullan ruskeita.
Alkuperämaa: Hollanti
Myyntierä: 5 *2,5kg

Ravintosisältö / 100g
Energia kJ Energia kcal Proteiini g Hiilihydraatti g Rasva g
654 155 2,5 24,0 5,5

Paprika suikale

paprika_3_170x250

Valmistusaineet: Vihreä paprika 33%, keltainen paprika 34% ja punainen paprika 34%. Suikalekoko 6-8 mm.
Alkuperämaa: Espanja
Myyntierä: 4 * 2,5kg

Ravintosisältö / 100g
Energia kJ Energia kcal Proteiini g Hiilihydraatti g Rasva g
121 29 1,1 5,5 0,3

Lohkoperuna

lohkoperuna_170x250

Puolikuun muotoinen perunalohko. Öljykeittimessä valmistettuna sopiva esim. grilliruokien lisuke. Esikeitetty öljyssä. Koko: 1/6 osa peruna.
Valmistusaineet: Peruna, kasviöljy.
Valmistus: Paista jäiset lohkoperunat kuumassa öljyssä tai rasvassa 180 asteessa noin 5 minuuttia, kunnes perunat ovat rapeita ja kullan ruskeita.
Alkuperämaa: Hollanti
Myyntierä: 4 * 2,5kg

Ravintosisältö / 100g
Energia kJ Energia kcal Proteiini g Hiilihydraatti g Rasva g
593 141 2,5 21,5 5,0

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti