Mano´s Foodstock Oy
Tuotevalikoima
Mano´s Kebab

Mano´s Kebabviipale

Mano’s kebabviipale.
Valmistusaineet: jauheliha, suola, vesi, mausteseos, lihaliemi
Mano´s Kanakebab

Mano’s kanakebab.
Valmistusaineet: kana, suola, vesi, mausteseos
Broilerin rintafilee kuutio

Irtopakastettu, paahdettu ja maustettu broilerin rintafileekuutio.
Ainekset: broilerin paahdettu rintafileekuutio, vesi, muunneltu tapiokatärkkelys, perunatärkkelys, suola (1,5%), sokeri, dekstroosi, maltodekstriini, mausteet (pippuri, chili, paprika, kurkuma, kumina), mausteuutteet (sipuli, valkosipuli), kuivatut kasvikset (tomaatti, paprika, valkosipuli), kuivattu kasviproteiini (soija), hapettumisenestoaineet (E331, E301), säilöntäaine (E262ii), elintarvikevärit (E100, E160c), sakeuttamisaine (E415), hapettumisenestoaine (E339), arominvahvenne (E640).
Alkuperämaa: Thaimaa
M-erä: 4*2,5kg
Ravintosisältö / 100g
Energia kJ | Energia kcal | Proteiini g | Hiilihydraatti g | Rasva g |
479 | 114 | 24,9 | 1,4 | 1 |
Broilerin sisäfilee

Irtopakastettuja ja paahdettuja broilerin Napoleonfileitä á 35-45g.
Valmistusaineet: Broilerin sisäfilee, vesi, maltodekstriini, suola 0,8%, dekstroosi, stabilointiaine E452, kovetettu kasviöljy.
Valmistus: kiertoilmauunissa (pakasteesta) 200 asteessa noin 10-15 min. Mikrossa (pakasteesta) noin 5 min.
Alkuperämaa: Brasilia
Myyntierä: 3 kg
Energia kJ | Energia kcal | Proteiini g | Hiilihydraatti g | Rasva g |
488 | 115 | 14 | 9,9 | 2,2 |
Broilerin rintafilee

Broilerin rintafilee raaka, blokkipakastettu, kalibroimaton. Suolaa 1,2 – 1,5%.
Alkuperämaa: Brasilia
Myyntierä: 8 * 2kg
Energia kJ | Energia kcal | Proteiini g | Hiilihydraatti g | Rasva g |
470 | 110 | 23,0 | 0 | 2,0 |
Katkarapu

Valmistusaineet: Katkarapu (Pandalus borealis), vesi (glaseeraus 10-15%), suola 1,5%.
Alkuperämaa: Islanti / Norja
Myyntierä: 4 * 2,5
Energia kJ | Energia kcal | Proteiini g | Hiilihydraatti g | Rasva g |
350 | 85 | 19,4 | 0,0 | 0,7 |
Maalaislankkuperunat

Kuorellinen maalaislankkuperuna. Koko 11 mm
Valmistusaineet: Peruna, kasviöljy.
Valmistus: Rasvakeittimessä 175 asteessa noin 3 minuuttia.
Alkuperämaa: Hollanti
Myyntierä: 5 * 2,5kg
Energia kJ | Energia kcal | Proteiini g | Hiilihydraatti g | Rasva g |
608 | 144 | 2,5 | 23,5 | 4,5 |
Tikkuperunat

Supersuosittu pitkä tikkuperuna. Rapeuden takaa ohuus, vain 7,5mm.
Valmistusaineet: Peruna, kasviöljy. Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään vehnää.
Valmistus: Paista jäiset tikkuperunat kuumassa öljyssä tai rasvassa 175 asteessa noin 2,5 minuuttia kunnes perunat ovat rapeita ja kullan ruskeita.
Alkuperämaa: Hollanti
Myyntierä: 5 *2,5kg
Energia kJ | Energia kcal | Proteiini g | Hiilihydraatti g | Rasva g |
654 | 155 | 2,5 | 24,0 | 5,5 |
Paprika suikale

Valmistusaineet: Vihreä paprika 33%, keltainen paprika 34% ja punainen paprika 34%. Suikalekoko 6-8 mm.
Alkuperämaa: Espanja
Myyntierä: 4 * 2,5kg
Energia kJ | Energia kcal | Proteiini g | Hiilihydraatti g | Rasva g |
121 | 29 | 1,1 | 5,5 | 0,3 |
Lohkoperuna

Puolikuun muotoinen perunalohko. Öljykeittimessä valmistettuna sopiva esim. grilliruokien lisuke. Esikeitetty öljyssä. Koko: 1/6 osa peruna.
Valmistusaineet: Peruna, kasviöljy.
Valmistus: Paista jäiset lohkoperunat kuumassa öljyssä tai rasvassa 180 asteessa noin 5 minuuttia, kunnes perunat ovat rapeita ja kullan ruskeita.
Alkuperämaa: Hollanti
Myyntierä: 4 * 2,5kg
Energia kJ | Energia kcal | Proteiini g | Hiilihydraatti g | Rasva g |
593 | 141 | 2,5 | 21,5 | 5,0 |